Auoliya Marshmallow Foundation - Kajang


Besttt yakmat bila wajah kita flawless gebu gebas. Walaupun dah lebih 8 jam kita makeup.
Paling syok bila nak pakai senang nak ratakan dan heavennya tak perlu nak touch up banyak kali.
Kulit muka tetap tak bercapuk bila berpeluh dan tak berminyak lagi.
Syokk sangat aih! Dulu segan bertetangan mata dengan orang rasa macam ishh...ada apa kat muka aku ni. Semua gara-gara makeup tak kemas. Masuk ja tengah hari mula nak berminyak.🙊
Tapi lepas menggunakan Marshmallow Foundation, rasa macam jatuh cinta padangan pertama dan berkali kali. Dia punya best sampai nak lompat ke bintang.⭐️
Denagn tekstur yang lembut macam marshmallow, MF mampu menyerap peluh dan minyak di wajah. MF juga diperkaya dengan vitamin C yang berfungsi melindungi kulit wajah dari menjadi kusam.
Kalau nak rasai kehebatan MF menjadikan kulit wajah flawless bersih berseri tu kena la calit dan sapu sendiri di wajah.

💟MF Hebat dan Best




Jue Rahman


019 5671750


💟

Share on Google Plus

About Freeza Malaysia

0 comments:

Post a Comment