Peluang Jana Pendapatan Dengan Sweet Foundation oleh Le'Sanda Cosmetic Sdn. Bhd.


Le'Sanda Cosmetic Sdn. Bhd. Memberi Peluang Jana Pendapatan

 Setakat hari ni Le'Sanda Cosmetic Sdn. Bhd. telah mempunyai lebih dari 7000 agent di seluruh Malaysia dan beribu-ribu yang telah guna dan berpuas hati dengan Sweet Foundation.

 Ramai yang berkata Sweet Foundation - Murah, Ringan, Berkesan, dan macam-macam lagi yang anda boleh lihat dari testimoni-testimoni di Facebook, Web, Blog, Twitter dan seluruh media sosial yang ada. Setiap hari ada saja update terkini dari agent-agent Le'Sanda Cosmetic Sdn. Bhd.

 Kenapa Agent-agent nak iklan hari-hari? Tak laku ka foundation ni?

 Kalau itu yang kita fikirkan, kita sebernarnya SALAH sama sekali, sedangkan syarikat besar seperti NESTLE, PETRONAS dan banyak lagi syarikat gergasi ada iklan setiap hari apa salahnya iklankan Sweet Foundation ni hari-hari kan.

 Peluang Jana Pendapatan

 Saya pada mulanya tidak berminat dan tidak yakin yang produk Sweet Foundation boleh jana pendapatan, tetapi apabila saya mula iklankan Sweet Foundation di Freeza Malaysia pengunjung web Freeza Malaysia bertambah di luar jangkaan saya. Dari situ barulah saya sedar inilah kelebihan yang ada pada Sweet Foundation. 

Terima kasih Datin Fisha Mustafa pengasas Le'Sanda dan suami Dato' Mohd Rahaizal Irzuardey selaku pengarah Le'Sanda Cosmetic SDN. BHD. yang telah memberi peluang kepada kami semua. 
- ALHAMDULILLAH -

Peluang Untuk Anda


Sekarang pihak atasan Le'Sanda Cosmetic Sdn. Bhd. masih lagi mencari sesiapa yang ingin menjadi agent sah syarikat melalui agent-agent yang telah dilantik. Ini mungkin peluang yang hanya sekali datang untuk anda. Selepas ini mungkin tidak ada lagi peluang seperti ini untuk anda atau orang lain. Mungkin Le'Sanda Cosmetic Sdn. Bhd. tidak lagi melantik agent baru nanti. 

Sudah bersedia menjadi agent Le'Sanda?: Sebelum memulakan perniagaan anda mungkin mempunyai banyak lagi soalan berkenaan dengan modal, untung dan lain-lain. Saya nasihatkan anda menghubungi saya melalui aplikasi Whatsapp dengan hanya >> KLIK SINI << (untuk pengguna telefon/ipad sahaja)

*BAGI PENGGUNA PC / NOTEBOOK : >>Klik SINI<<

Terima Kasih
Share on Google Plus

About Freeza Malaysia

0 comments:

Post a Comment