Titik Permulaan Anda Untuk Menjadi Agent Le'Sanda Cosmetic


Selamat datang ke web/blog Freeza Malaysia - Anda sedang mencari info tentang Agent Le'Sanda Cosmetic dan Peluang Menjana Pendapatan dengan Produk Le'Sanda?

Apakah Tujuan Anda Melawat Link Ini?

A - Untuk Menjadi Agent Le'Sanda
B - Untuk Membeli Produk Le'Sanda - >> KLIK SINI <<
C - Sekadar Membaca - Terima Kasih Kerana Sudi Membaca

A - Menjadi Agent Le'Sanda
Sebelum anda memulakan perniagaan dengan Le'Sanda Cosmetic saya nasihatkan anda untuk baca info tentang syarikat dan produk Le'Sanda terlebih dahulu.

Le'Sanda Cosmetic Sdn. Bhd. dimiliki olehCEO Dato' Ijat Irzuardey dan Pengasas Datin Fisha Mustafa beralamat di NO 129 (GF), BANDAR STARGATE, Jalan BSG 3, Titi Keliling, 05400 Alor Setar, Kedah, Malaysia

Le'Sanda Sweet Foundation adalah: Produk keluaran pertama Le'Sanda Cosmetic Sdn. Bhd. yang telah berjaya mempunyai lebih dari 7000 agent di seluruh Malaysia. Rata-rata kesemua agent Le'Sanda adalah pengguna Sweet Foundation.

Kenapa suka menggunakan Sweet Foundation?: Jawapan pertama dari pengguna ialah 'RINGAN'.
Ya memang ringan seperti tidak memakai apa-apa krim. Selain daripada itu foundation ini mengandungi lavender oil yang wangi dan menyegarkan , mempunyai ekstrak aloe vera dan vitamin C untuk merawat kulit wajah serta SPF60 untuk melindungi kulit dari sinaran UV.

Kenapa anda memilih menjadi agent Le'Sanda?: Le'Sanda Cosmetic memberi peluang kepada semua untuk menjana pendapatan khasnya kepada suri rumah. Produk Le'Sanda iaitu Sweet Foundation dikawal dari segi penetapan harga iaitu RM28 bagi seluruh Semenanjung dan RM33 di Sabah dan Sarawak. Tiada harga lelong, tiada harga promosi. Penjualan di bawah harga pasaran adalah sama sekali TIDAK DIBENARKAN. Sekiranya di kesan berlaku, tindakan keras dengan melucutkan status agent akan dikenakan. Setiap agent Le'Sanda akan didaftar dan diberikan nombor ID yang berbeza untuk kegunaan pihak syarikat dan agent itu sendiri ( sebagai pengenalan diri ) serta untuk mengelakkan dari sebarang penipuan. Produk Le'Sanda Cosmetic tidak dibenarkan dijual di kedai-kedai jamu dan pelanggan hanya perlu mendapatkannya dari agent-agent sah sahaja.

Kenapa perlu memilih Freeza Malaysia untuk menjadi agent Le'Sanda?: Blog adalah sebahagian daripada medium marketing percuma selain Facebook, Twitter dan Instagram. Blog Freeza Malaysia adalah blog yang menggunakan domain berbayar iaitu .my ( www.freeza.my ) dan setiap post di Freeza Malaysia mempunyai LINK ke senarai agent-agent Le'Sanda mengikut negeri dan kawasan.
Untuk melihat senarai agent sila >> KLIK SINI << .
Setiap agent yang berdaftar melalui Freeza Malaysia akan disenaraikan di sini.

Sudah bersedia menjadi agent Le'Sanda?: Sebelum memulakan perniagaan anda mungkin mempunyai banyak lagi soalan berkenaan dengan modal, untung dan lain-lain. Saya nasihatkan anda menghubungi saya melalui aplikasi Whatsapp dengan hanya >> KLIK SINI <<

Terima Kasih
Saya Wakil Sah Le'Sanda Cosmetic A2544
Share on Google Plus

About Freeza Malaysia

0 comments:

Post a Comment